《與神對話》語錄-體驗你不是什麼

為了得知你自己是什麼,唯一的途徑往往是去體驗你不是什麼 《與神對話》
The Best Way To Know What You Are Is To Experience What You Aren’t.
擇自 <<與神對話 The Complete Conversations with God>>

在 《與神對話》一系列書中,其中一個中心思想有關活著-就是要尋找自己。
若光沒有體驗過黑暗,它從來不會知道自己有多光亮。

要尋找真正的自己,有時候我們不得不去體驗自己不是什麼。
以筆者自身為例,自己曾經認為自己是一個享受名利地位的人,但當體驗過後,卻發現自己更享受做一個平凡人,過著簡單的生活。

多看書、多靈修、多感恩,生活、快樂和愛就會一步一步向你走近。
願大家都找到平靜的自己,享受生活。
愛給予一切,並一無所求。

20150219-quote

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s